The Fact About računalniška trgovina jesenice That No One Is Suggesting

Wiki Article

Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

Prav tako je sposoben namestiti in posodobiti programsko opremo, opraviti diagnostiko in očistiti sistem.

To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov. Strinjam se

Informacije o uporabi piškotkov Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki v piškotkih se hranijo v vašem spletnem brskalniku in služijo za vodenje sej uporabnikov, shranjevanje podatkov o nakupovalni košarici in ostale funkcionalnosti spletne strani.

Popravljalci računalnikov morajo ponujati razumno ceno in kakovostno storitev. Nazadnje, preveriti je treba tudi kvalifikacije in spretnosti računalniškega tehnika. V primeru okvare ali potrebe po pomoči mora tehnik vedno biti na voljo in hitro odziven.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

Prav tako je sposoben odstraniti računalniške viruse, sestaviti računalnik in obnoviti podatke. Namestitev programske opreme, varnostno kopiranje podatkov in nasveti o izbiri strojne opreme so prav tako del njegovih veščin.

Za vračila in servis v garanciji prosim preverite stran servis in vračila blaga. Za hitrejšo obdelavo servisa priporočamo, da se obrnete direktno na pooblaščene serviserje, klikni za seznam.

Politika zasebnosti Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v mrežna oprema vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Poleg tega naši ekipi omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

na pokopališču RADLJE OB DRAVI. Sv. maša bo po pogrebu. Žara bo položena v poslovilno vežico Radlje ob Dravi na dan pogreba ob ten.00. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Žalujoči:

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

Na zalogi pri dobavitelju 900,60 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate.

Report this wiki page